FORUMS
Active Topics | Search | Settings
Rumble Fighter Forums / Bug Reports - Archive
Message Icon Topic: Rumble Fighter.EXE halp
Post Reply Post New Topic
Diceman7
Cadet
Joined: Jul 21 2008
Online Status: Offline
Posts: 2

Topic: Rumble Fighter.EXE halp
Posted: Aug 10 2008 at 6:49pm
Quote Diceman7 Reply

Rumble Fighter.EXE has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.?

Whenever i log in a window pops up and says this error message. I tried all, reinstalling, changing the settings in properties but nothing seems to prevent this error
IP IP Logged
Avatar
laffymania
Commander
Joined: Sep 14 2007
Online Status: Offline
Posts: 649

Posted: Aug 10 2008 at 7:50pm Quote laffymania Reply
dont reinstall try re dling this happened on my comp made in 2001 noting worked r u running on vista? or what plz giv some more info plz
IP IP Logged
IrockY0u
Cadet
Joined: Jul 01 2008
Online Status: Offline
Posts: 2

Posted: Aug 11 2008 at 9:16am Quote IrockY0u Reply
can someone help me fix this problem too? i spend alot money on astros so i want to play..HELPPPPP!!!! 
 
my pc spec:
 
------------------
System Information
------------------
   Operating System: Windows XP Home Edition (5.1, Build 2600) Service Pack 2 (2600.xpsp_sp2_gdr.070227-2254)
           Language: English (Regional Setting: English)
System Manufacturer: Sony Corporation
       System Model: PCV-RX450(UC)
               BIOS: Award Medallion BIOS v6.0
          Processor: AMD Athlon(tm) Processor,  MMX,  3DNow, ~1.0GHz
             Memory: 120MB RAM
          Page File: 198MB used, 209MB available
        Windows Dir: C:\WINDOWS
    DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)
DX Setup Parameters: Not found
     DxDiag Version: 5.03.2600.2180 32bit Unicode
IP IP Logged
Yoshi_Warrior
Cadet
Joined: Sep 13 2008
Online Status: Offline
Posts: 2

Posted: Sep 28 2008 at 12:04pm Quote Yoshi_Warrior Reply

I'm having the exact same problem.

I've tried almost everything, but nothing worked?

Originally posted by laffymania

dont reinstall try re dling this happened on my comp made in 2001 noting worked r u running on vista? or what plz giv some more info plz

I re-downloaded it several times, but I keep getting the same error message.
IP IP Logged
BigAllan
Cadet
Joined: May 31 2008
Online Status: Offline
Posts: 11

Posted: Dec 27 2008 at 3:36pm Quote BigAllan Reply
All that stuff keeps happenin to meee!!!
I guess wits normal huh?
IP IP Logged
Avatar
DarksideMyth
Cadet
Joined: Nov 23 2008
Online Status: Offline
Posts: 12

Posted: Dec 31 2008 at 7:48pm Quote DarksideMyth Reply
This happened to me just now :(
IP IP Logged
UntworTheBad
Cadet
Joined: Oct 25 2008
Online Status: Offline
Posts: 9

Posted: Jan 07 2009 at 2:43pm Quote UntworTheBad Reply
SAME WITH ME! NEED HELP! RE-DOWNLOADED LIKE 20 TIMES! PLZ I WANNA PLAAAAAY!!!
IP IP Logged
Jmanthesin
Cadet
Joined: Jan 01 2008
Online Status: Offline
Posts: 10

Posted: Dec 31 2010 at 10:41am Quote Jmanthesin Reply
same with me i re download several times and uninstall and reinstall several times
IP IP Logged
chaosraped
Cadet
Joined: Mar 11 2010
Online Status: Offline
Posts: 29

Posted: Dec 31 2010 at 11:22am Quote chaosraped Reply
Yep its been a month and a half now. I havent been able to play.
I think im going to just quit rumble fighter. Probably ask for a complete refund on all my astros first though.
IP IP Logged
liljohny100
Cadet
Joined: Dec 22 2009
Online Status: Offline
Posts: 29

Posted: Jan 02 2011 at 10:00pm Quote liljohny100 Reply
u cant ask for refunds its in their rulees once u buy em u cant get em back also ogp r unusefull ppl they r good for nothing....
IP IP Logged
Avatar
chemija
Cadet
Joined: Aug 05 2010
Online Status: Offline
Posts: 45

Posted: Jan 03 2011 at 1:22am Quote chemija Reply
Hey guys, I am from the EU side, but I found a solution for this error at least on the EU version so here it goes:

'RUMBLEFIGHTER.EXE has encountered a problem and needs to close'

Since i haven't found a solution on the forums, i think I've found the answer.

Since when you update your rumble, and try to play it goes black screen and error.
I downloaded an old rumblefighter.exe Link: http://www.sendspace.com/file/syqd5m
Download this file, put it in your rumble folder. Next step: Stat>Run>Regedit>HKEY_CURRENT_USER>Software>OGPlanet>RumbleFIghterEU.
Then select Program Path and instead of RumbleLauncher.exe type in RumbleFighter.exe . This worked for me atleast. This way you stop the stupid launcher from downloading you the broken version of the RumbleFighter.exe and you can play the game.

So there could be a difference for you since our rumblefighter.exe must be older, so what i suggest is to get an older version of it, and put it in your Rumble folder, and do the registry stuff, and it should work. Atleast on EU it did, i took an older file from the previous update and it worked, hope it helps you.
UnunHexium
IP IP Logged
Avatar
xKriminalx
Major
Kourtside King
Joined: Aug 17 2010
Online Status: Offline
Posts: 4773

Posted: Jan 03 2011 at 12:30pm Quote xKriminalx Reply
Originally posted by chemija

Hey guys, I am from the EU side, but I found a solution for this error at least on the EU version so here it goes:

'RUMBLEFIGHTER.EXE has encountered a problem and needs to close'

Since i haven't found a solution on the forums, i think I've found the answer.

Since when you update your rumble, and try to play it goes black screen and error.
I downloaded an old rumblefighter.exe Link: http://www.sendspace.com/file/syqd5m
Download this file, put it in your rumble folder. Next step: Stat>Run>Regedit>HKEY_CURRENT_USER>Software>OGPlanet>RumbleFIghterEU.
Then select Program Path and instead of RumbleLauncher.exe type in RumbleFighter.exe . This worked for me atleast. This way you stop the stupid launcher from downloading you the broken version of the RumbleFighter.exe and you can play the game.

So there could be a difference for you since our rumblefighter.exe must be older, so what i suggest is to get an older version of it, and put it in your Rumble folder, and do the registry stuff, and it should work. Atleast on EU it did, i took an older file from the previous update and it worked, hope it helps you.
Yo i tried this but now it says it cant update the hackshield.
IP IP Logged
Avatar
xangelbiddlex
Major
Joined: Apr 18 2010
Online Status: Offline
Posts: 2155

Posted: Jan 04 2011 at 3:28pm Quote xangelbiddlex Reply
ive had this problem b4 but it just did it once and not again

Edited by xangelbiddlex - Jan 04 2011 at 3:29pm

IP IP Logged
roman1995
Cadet
Joined: Jul 26 2008
Online Status: Offline
Posts: 2

Posted: Jan 05 2011 at 11:03am Quote roman1995 Reply
Thanks.It work for me.But i can play only adventure and the test here are korean.You can see rooms.But they are all empty.
IP IP Logged
Avatar
lilq10
General
Joined: Jun 10 2007
Online Status: Offline
Posts: 6439

Posted: Jan 05 2011 at 1:55pm Quote lilq10 Reply
Originally posted by roman1995

Thanks.It work for me.But i can play only adventure and the test here are korean.You can see rooms.But they are all empty.
Cool I'm going to try it now fo me to see if it works.
u wot m8
IP IP Logged
Avatar
xKriminalx
Major
Kourtside King
Joined: Aug 17 2010
Online Status: Offline
Posts: 4773

Posted: Jan 05 2011 at 8:24pm Quote xKriminalx Reply
Originally posted by roman1995

Thanks.It work for me.But i can play only adventure and the test here are korean.You can see rooms.But they are all empty.
How did you make it work for you? i keep getting "Can Not Update Hackshield" -.-
IP IP Logged
FireMushi
Fashionista
Fashionista
Joined: Oct 15 2009
Online Status: Offline
Posts: 14212

Posted: Jan 05 2011 at 8:59pm Quote FireMushi Reply
Okay.
Make sure you:
- Run as Administrator.
- Turn off Fire Wall / Anti-Virus Programs
- Delete the Hack Shield Folder (When it loads it'll reinstall    the Hack Shield Folder so it'll be brand new)
- Reinstall Rumble Fighter
If those don't work, I suggest you Help Desk or Reboot your computer.
IP IP Logged
roman1995
Cadet
Joined: Jul 26 2008
Online Status: Offline
Posts: 2

Posted: Jan 06 2011 at 7:35am Quote roman1995 Reply
Yea make like FireMushi say.Because i have all thing updated , then just replace the rumblefighter.exe and edit the reg then it will work.
IP IP Logged
Avatar
lilq10
General
Joined: Jun 10 2007
Online Status: Offline
Posts: 6439

Posted: Jan 06 2011 at 1:45pm Quote lilq10 Reply
It still doesn't work. I will probably have to wait for them to fix it....
u wot m8
IP IP Logged
liljohny100
Cadet
Joined: Dec 22 2009
Online Status: Offline
Posts: 29

Posted: Jan 07 2011 at 9:58pm Quote liljohny100 Reply
iodk how to do this does this only work for rf eu?
IP IP Logged
Printable version Printable version

Forum Jump
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot create polls in this forum
You cannot vote in polls in this forum