FORUMS
Active Topics | Search | Settings
Rumble Fighter Forums / Bug Reports - Archive
Message Icon Topic: DirectX error?(Topic Closed Topic Closed)
Post Reply Post New Topic     Page  of 2 Next
walabe
Cadet
Joined: Nov 16 2008
Online Status: Offline
Posts: 7

Topic: DirectX error?
Posted: Dec 19 2008 at 8:04pm
I was playing rumble fighter then the game D/c me and i was like ok...........then i try to play it again and then i click the launcher then i type my info and stuff and then  it say's DirectX and some weird symbols. HALP PLZ HmmmHmmm i want to play rumble fight bad :'( HmmmHmmm. so i went to go download direct x and still same thing the game didnt werk. HALP PLZ. Grats to the wishlist winners
IP IP Logged
Avatar
GodMatrix
General
Joined: Nov 20 2007
Online Status: Offline
Posts: 6541

Posted: Dec 19 2008 at 8:07pm
Post a screenie of the error please. Oh! And, try Help Desk.

(Did you restart your PC since then?)
IP IP Logged
walabe
Cadet
Joined: Nov 16 2008
Online Status: Offline
Posts: 7

Posted: Dec 19 2008 at 8:30pm
yes i restarted but how can i post a pic and take 1
IP IP Logged
Avatar
GodMatrix
General
Joined: Nov 20 2007
Online Status: Offline
Posts: 6541

Posted: Dec 19 2008 at 8:32pm
Press "print screen" or something like that at the top-right of your keyboard. It should be near the F12 key.

Send that screenie to Help Desk and post it here too.
IP IP Logged
walabe
Cadet
Joined: Nov 16 2008
Online Status: Offline
Posts: 7

Posted: Dec 19 2008 at 8:34pm
ok hold on
IP IP Logged
walabe
Cadet
Joined: Nov 16 2008
Online Status: Offline
Posts: 7

Posted: Dec 19 2008 at 9:07pm
IP IP Logged
Sonisu
Space Cadet
Joined: Jun 14 2007
Online Status: Offline
Posts: 63

Posted: Feb 15 2009 at 10:07am
Ahh crap now im having the same problem too
has there been any solutions?
IP IP Logged
iMblazed
Ensign
Joined: Oct 28 2008
Online Status: Offline
Posts: 137

Posted: Feb 15 2009 at 10:20am
My rumble fighter is acting slow and when I change outfits or leave a room it D/c's me. My friend says im getting hacked but i hope not and i contacted the Help Desk and i am now waiting for their response
IP IP Logged
Sonisu
Space Cadet
Joined: Jun 14 2007
Online Status: Offline
Posts: 63

Posted: Feb 15 2009 at 10:24am

yeah the reason why im probably getting the direct x is becuz of my computer

IP IP Logged
Avatar
anangrymonk
Cadet
Joined: Jul 11 2008
Online Status: Offline
Posts: 15

Posted: Mar 17 2009 at 3:36pm
mine has the same problema and i should have problems everything is up to date... i was playing two weeks before this ishh happened.....
IP IP Logged
Avatar
RunFatBoiRun
Lieutenant
Joined: Mar 15 2009
Online Status: Offline
Posts: 295

Posted: Mar 17 2009 at 3:41pm
You guys should try downloading the latest DirectX.


Rumble Fighter: Words
Learn how to Screenshot+Uploading it. 7/16/09 Updated
IP IP Logged
Avatar
anangrymonk
Cadet
Joined: Jul 11 2008
Online Status: Offline
Posts: 15

Posted: Mar 17 2009 at 4:23pm
... i don't think you read my post no hard feelings:D but Everything is updated.
IP IP Logged
aznlegend1991
Cadet
Joined: Feb 24 2009
Online Status: Offline
Posts: 4

Posted: Mar 20 2009 at 2:00pm
Same Problem here, I have the files up to date as well. I sent for some help to the help desk a couple times. How long does it normally take for them to reply back? Also, will they reply back to me on rf.ogplanet.com or to my e-mail that I gave them?


IP IP Logged
KingIshy
Cadet
Joined: Mar 11 2009
Online Status: Offline
Posts: 2

Posted: Apr 12 2009 at 9:08am
mad I too am now having the same problem... I re installed rf and direct x 9.0c ( full package) yet when i try to log in i get the error. I tried sending a help desk 7 times but I dont think it worked because i dont see my questions pending ._.
IP IP Logged
Avatar
GodMatrix
General
Joined: Nov 20 2007
Online Status: Offline
Posts: 6541

Posted: Apr 12 2009 at 9:17am
Originally posted by iMblazed

My rumble fighter is acting slow and when I change outfits or leave a room it D/c's me. My friend says im getting hacked but i hope not and i contacted the Help Desk and i am now waiting for their response


And if you believe that, then you can trust me when I say I over 9000 years old and have wings shaped like donuts.

no

That happens when you have a bad/slow connection. Get a better connection/stop downloading, etc...

What graphics cards are you guys using?
IP IP Logged
abcworld
Cadet
Joined: Mar 19 2009
Online Status: Offline
Posts: 2

Posted: Apr 12 2009 at 1:31pm
i got same problem Omg 
IP IP Logged
abcworld
Cadet
Joined: Mar 19 2009
Online Status: Offline
Posts: 2

Posted: Apr 12 2009 at 1:34pm
can some 1 help i got the same problem got  walabe
IP IP Logged
SorenIX
Cadet
Joined: Aug 23 2008
Online Status: Offline
Posts: 2

Posted: Jul 17 2009 at 10:27am
I have the same problem... I was playing since 2 days, was all ok... Yesterday, I started having problem of lag, I restarted my pc and now I got this error...


Thx for helping or fixing o.o
IP IP Logged
SorenIX
Cadet
Joined: Aug 23 2008
Online Status: Offline
Posts: 2

Posted: Jul 17 2009 at 10:54am

                     ANSWER TO ALL YOUR QUESTION AND ERROR


1.  Go to "Start" -> All Programs
-> Accessories -> System Tools -> System restore.
2. Once System restore open, check on "Restart my computer to an earlier time" and click Next.
3. Once you do that, choose the date, before the error started happen, on the calendar and click next.
4. Step four, let your pc restart and enjoy the game!!! tongue

PS: Sorry for those who it won't work... :S
IP IP Logged
Avatar
RunFatBoiRun
Lieutenant
Joined: Mar 15 2009
Online Status: Offline
Posts: 295

Posted: Jul 17 2009 at 12:49pm
Originally posted by SorenIX


                     ANSWER TO ALL YOUR QUESTION AND ERROR


1.  Go to "Start" -> All Programs
-> Accessories -> System Tools -> System restore.
2. Once System restore open, check on "Restore my computer to an earlier time" and click Next.
3. Once you do that, choose the date, before the error started happen, on the calendar and click next.
4. Step four, let your pc restart and enjoy the game!!! tongue

PS: Sorry for those who it won't work... :S

Yes, and this thread was 3 months old.
Rumble Fighter: Words
Learn how to Screenshot+Uploading it. 7/16/09 Updated
IP IP Logged
R3sidentXR0cKs
Cadet
Joined: Apr 02 2010
Online Status: Offline
Posts: 2

Posted: Apr 24 2010 at 7:14pm
thats bull cuz mine is doing it to its saying  cheak directx9
IP IP Logged
lonippk
Cadet
Joined: Jan 05 2011
Online Status: Offline
Posts: 1

Posted: Jan 16 2012 at 9:22am
Neeed help plzz it says direct x and some symbols please help me gms plzz :(
IP IP Logged
Avatar
Axey
RF Heroes
Wind Sage
RF Heroes
Joined: Aug 26 2010
Online Status: Offline
Posts: 10023

Posted: Jan 16 2012 at 9:44am
Originally posted by lonippk

Neeed help plzz it says direct x and some symbols please help me gms plzz :(

Go here and Ctrl + F "Direct X" and that should be your solution. I hope this helped.

^Click to vote for new poll system^
IP IP Logged
Avatar
IGAIJamari
Commander
Joined: Aug 30 2011
Online Status: Offline
Posts: 981

Posted: Jan 16 2012 at 1:20pm
You Need To Get The lastest Version Of Direct X Found here http://directx.en.softonic.com/ Or You Need To Update your Graphics card.
IP IP Logged
asmit102
Cadet
Joined: Mar 14 2012
Online Status: Offline
Posts: 1

Posted: Mar 14 2012 at 2:09pm
I updated direct x and I was playing just a few hours ago so I dont see why I would need to update my graphics card. Help?
IP IP Logged
Post Reply Post New Topic     Page  of 2 Next
Printable version Printable version

Forum Jump
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot create polls in this forum
You cannot vote in polls in this forum